Sanatana Dharma a Catalunya

pexels-photo-2072577.jpeg

Photo by Elina Sazonova on Pexels.com

Om Shanti!

Després de bastants anys donant voltes per la web a la recerca d’associacions a Catalunya referents a l’hinduisme (Sanatana Dharma), crec que és prou útil que us faci aquí un recull, per estalviar-vos temps si teniu les mateixes inquietuds espirituals.

Com que, al cap i a la fi, tots formem part de la mateixa tradició primordial, us deixo els links de les que professen la filosofia advaita i les que no, ja que la font de la que bevem és la mateixa (si he comés un error i he posat alguna de les que penso que són dualistes fora de la llista de les que no ho són si us plau feu-m’ho saber).

Crec que segurament hi ha d’haver més, així que us convido a fer créixer aquest grup d’enllaços, però us asseguro que la recerca ha estat detallada.

La llista és bastant reduïda pel meu gust, però és el que tenim i ens hem de conformar i donar gràcies que, al final, en aquest país tant petit tenim de tot! Us asseguro que totes són interessants i que, tot i seguir per diferents camins, la meta és la mateixa, des d’aquí el meu agraïment a totes aquelles persones que hi participen, ja que no només prediquen la seva filosofia, la majoria també fan obra social desinteressada i resolen els nostres dubtes espirituals sense demanar res a canvi.

Advaita:
Advaitavidya (CAT)
Yogananda – SRF Barcelona (CAT)
Divine Life Society (tot i que penso que la branca de Barcelona resta inactiva des que no hi és en Bhakti Das, que era el Swami i va deixar el cos al 2018, he intentat contactar però no responen els meus correus)

Altres:
Brahma Kumaris
Amma – Embracing the world (CAT)
ISKCON (Hare Krishna)
Yoga in daily life


Fora de casa nostra he trobat una web Advaita molt interessant, explica la no-dualitat i, a més enumera i enllaça tots els mestres de cada filosofia; la veritat és que és una tasca admirable i els felicito des d’aquí:
No dualidad

Així que si sabeu de més centres espirituals hinduistes a Catalunya no dubteu a fer-m’ho saber i els incloem aquí, espero que us serveixi d’ajut.

Abraçades de pau i Om Namah Shivaya!!!

Joan Carles Lara

Krishnananda Shivana

9 pensaments sobre “Sanatana Dharma a Catalunya

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.