Lectura recomanda – El Ribhu Gita

Om Shanti!

El Ribhu Gita forma part de l’epopeia sànscrita del Sivarahasya Purana concretament el sisé capítol.

Aquesta epopeia glorifica al Déu Shiva; aquest capítol és una conversa entre els savis Ribhu i Nidagha sobre el Brahman, el tema central de la filosofia Advaita Vedanta.

the-ribhu-gita-thm

És una lectura recomanada quan ja has entès la cultura Adavaita, per a un lector neòfit pot ser motiu de confusió, de fet pot ser difícil de llegir si no has acceptat que tot és el Brahman.

No he penjat una portada concreta del llibre que jo he llegit, jo ho vaig trobar navegant per la web en descàrrega gratuïta.

Com sempre, no ho trobareu en català (torno a fer una crida des d’aquí a tota la comunitat hinduista catalanoparlant per mirar de fer pinya per tal de tenir totes aquestes joies en el nostre idioma, és una crida sincera, jo personalment ajudaria en tot el que pogués dins les meves possibilitats), si voleu una versió impresa en castellà us recomano la llibreria online de l’Advaitavidya.

Gràcies als meus fidels seguidors i a tots els guerrers espirituals que, com jo, busquen la il·luminació en aquesta societat mancada d’espiritualitat, sense temples multiconfessionals i amb molts pocs mahatmas disposats a fer el bé sense demanar res a canvi.

Res no existeix que no sigui Shiva.

Abraçades de pau,

Joan Carles Lara

 

7 pensaments sobre “Lectura recomanda – El Ribhu Gita

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.